Djurrätt

Ge bort julklappar som hjälper djuren!

Nu närmar sig julen och här kommer några tips för dig som vill ge bort julklappar som gör skillnad för djuren! Till den som redan har allt är vårt gåvobevis för 250 eller 500 kronor den perfekta julklappen. Du får då ett fint kort att ge bort med antingen en beagle eller en mink i snö som motiv. Gåvobevisen hittar du här.

Djurrättsalliansens julgåvobevis

 

I Djurrättsalliansens webbshop hittar du även många andra julklappar. Vi har tygmärken, t-shirts, pins, mössor, vykort, ”adoptionsdjur”, örngott och mycket annat! Den sista dagen vi skickar beställningar är den 15 december. Just nu har vi även sänkt pris på många andra produkter som t-shirts och tygkassar! 

Besök webbshoppen här

Fler nyheter
Djurförsök

Hjälp oss rädda apor från djurförsök – kontakta KI

Djurrättsalliansen driver kampanjen Stoppa primatförsöken för att sprida information, väcka opinion och slutligen få igenom ett förbud mot användning av primater i djurförsök. Som en del av kampanjen försöker vi även rädda livet på fem av aporna som just nu utnyttjas i djurförsök på Karolinska institutet.

Läs mer
Djurparker

Manifestation vid Furuviksparkens öppnande

Lördagen den 13 maj öppnade djurparken Furuviksparken upp för allmänheten. Djurrättsalliansen var på plats och manifesterade budskapet ”fångenskap dödar – avveckla djurparkerna”.

Läs mer
Djurförsök

Försöksdjurens dag – tiden rinner ut för aporna

Den 24 april är det ”Försöksdjurens dag”, en dag då människor världen över uppmärksammar djur som utnyttjas i djurförsök. Tiden börjar rinna ut för de fem aporna Fox, Nanuq, Lynx, Hyena och Grizzly som används i försök på Karolinska Institutet i Stockholm – hjälp oss rädda dem! 

Läs mer