Djurrätt

Ge bort julklappar som hjälper djuren!

Nu närmar sig julen och här kommer några tips för dig som vill ge bort julklappar som gör skillnad för djuren! Till den som redan har allt är vårt gåvobevis för 250 eller 500 kronor den perfekta julklappen. Du får då ett fint kort att ge bort med antingen en beagle eller en mink i snö som motiv. Gåvobevisen hittar du här.

Djurrättsalliansens julgåvobevis

 

I Djurrättsalliansens webbshop hittar du även många andra julklappar. Vi har tygmärken, t-shirts, pins, mössor, vykort, ”adoptionsdjur”, örngott och mycket annat! Den sista dagen vi skickar beställningar är den 15 december. Just nu har vi även sänkt pris på många andra produkter som t-shirts och tygkassar! 

Besök webbshoppen här

Fler nyheter
Djurparker

83 djur döda på Borås djurpark

Under förra året dog 83 djur på Borås djurpark. Flera av djuren tillhörde arter som är akut eller starkt hotade – nio afrikanska vildhundar, en bomullshuvudtamarin och en röd panda. Men Borås djurpark vill inte svara på frågor om vad som hänt med de enskilda djuren, utan svarar istället att de inte ser en dialog med Djurrättsalliansen som ”särskilt värdefull”.

Läs mer
Djurparker

Utrotningshotade djur döda på Ölands djurpark

Under förra året dog 38 djur på Ölands djurpark. Bland dessa finns flera djur tillhörande hotade djurarter. Men djurparken svarar inte på Djurrrättsalliansens frågor om vad som hänt med djuren.

Läs mer
Djurparker

Utrotningshotade djur döda – Kolmården uppger inte vad som hänt

Under förra året dog 139 djur på Kolmårdens djurpark. Bland de döda djuren finns flera tillhörande arter som är utrotningshotade, men djurparken svarar inte på vilka dödsorsakerna för de enskilda individerna var. Det visar en ny granskning av Djurrättsalliansen, som flera gånger tidigare avslöjat att djurparker avlivar fullt friska och utrotningshotade djur.

Läs mer