Engagera dig

Tipsa oss

Om du har information om något som händer på en djurfabrik, slakteri, djurpark, cirkus, minkfarm eller i ett laboratorium och vill dela med dig av den informationen, ta kontakt med oss:

Mail: [email protected]
Tel: 072-300 39 00

Du kan även ta kontakt med oss genom att skicka ett krypterat mail eller träffa oss om du föredrar det. Givetvis kan du vara anonym och vi sprider inte din information till andra utan din tillåtelse.

Djurrättsalliansens researchgrupp utför ett banbrytande arbete då vi undersöker olika djurindustrier, vilket leder till stor mediauppmärksamhet och att vår dokumentation når ut till allmänheten. Med ditt tips kan vi fortsätta avslöja och dokumentera djurens verklighet.

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Bli stödmedlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som stödmedlem bidrar du och hjälper oss att göra skillnad för djuren.

Bli stödmedlem »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »

Bli aktiv

Har du också fått nog av hur djuren behandlas? Djurrättsalliansen består av vanliga människor som valt att engagera sig för djuren. Att vara aktiv kan vara givande och även ett utmärkt tillfälle att lära känna likasinnade samtidigt som du har vetskapen om att du hjälper till att öka medvetenheten om djurens verklighet.

Läs mer

Nyhetsbrev

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få information från oss om aktuella kampanjer och vårt arbete för djuren. Nyhetsbrevet skickas ut omkring en gång i månaden.

Läs mer