Engagera dig

Tipsa oss

Om du har information om något som händer på en djurfabrik, slakteri, djurpark, cirkus, minkfarm eller i ett laboratorium och vill dela med dig av den informationen, ta kontakt med oss:

Mail: info@djurrattsalliansen.se
Tel: 072-300 39 00

Du kan även ta kontakt med oss genom att skicka ett krypterat mail eller träffa oss om du föredrar det. Givetvis kan du vara anonym och vi sprider inte din information till andra utan din tillåtelse.

Djurrättsalliansens researchgrupp utför ett banbrytande arbete då vi undersöker olika djurindustrier, vilket leder till stor mediauppmärksamhet och att vår dokumentation når ut till allmänheten. Med ditt tips kan vi fortsätta avslöja och dokumentera djurens verklighet.

Bli månadsgivare via SMS

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare via SMS.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Shop

I Djurrättsalliansens webbshop kan du hitta diverse produkter som tygkassar, vykort, pins och t-shirts. Samtidigt som du får fina produkter så går all vinst från försäljningen till Djurrättsalliansens viktiga arbete.

Till shoppen »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Gåvobevis

Oavsett högtid eller bemärkelsedag är ett gåvobevis ett sätt att hjälpa Djurrättsalliansen och samtidigt göra den du bryr dig om glad.

Köp ett gåvobevis »

Bli aktiv

Har du också fått nog av hur djuren behandlas? Djurrättsalliansen består av vanliga människor som valt att engagera sig för djuren. Att vara aktiv kan vara givande och även ett utmärkt tillfälle att lära känna likasinnade samtidigt som du har vetskapen om att du hjälper till att öka medvetenheten om djurens verklighet.

Läs mer

Nyhetsbrev

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få information från oss om aktuella kampanjer och vårt arbete för djuren. Nyhetsbrevet skickas ut omkring en gång i månaden.

Läs mer