Hjälp djuren

Engagera dig

Har du också fått nog av hur djuren behandlas? Djurrättsalliansen består av vanliga människor som valt att engagera sig för djuren. Det engagemanget ser olika ut för olika personer; en del kommer på demonstrationer eller flygbladsutdelningar, andra arbetar med att omplacera djur eller vara volontär på en vegomässa. Poängen är att det alltid finns något du kan göra för att hjälpa till. Att vara aktiv är ett utmärkt tillfälle att lära känna likasinnade samtidigt som du har vetskapen om att du hjälper till att förändra djurens situation och öka medvetenheten om deras verklighet.

Läs mer om att bli aktiv. 

Läs mer om hur du kan tipsa oss. 

Läs mer om vårt nyhetsbrev. 

Lev djurvänligt

Beslutet att välja bort kött och andra animaliska produkter kanske är det mest betydelsefulla och djurvänliga val du kan göra i livet för att hjälpa andra. Det är även ett…

Läs mer

Stöd oss

Genom att stödja oss hjälper du oss att ta ställning för djuren, föra deras talan och förändra deras situation. Du är med och bidrar till en framtid där alla djur respekteras. Alla bidrag – stora som små – gör skillnad för djuren! Tillsammans kan vi göra världen till en bättre plats för alla som lever här.

Läs mer