Stöd oss

Bli stödmedlem

Som stödmedlem bidrar du till vårt fortsatta arbete med att granska, dokumentera och avslöja djurens situation. Fler stödmedlemmar ger oss en ökad förmåga att göra ännu mer för djuren och bidra till en mer etisk värld för alla som lever här. I slutet av varje år skickas vår årsrapport ut till stödmedlemmar, där du kan läsa mer om vad vi har gjort för djuren under det gångna året.

Bli stödmedlem per månad eller för en engångssumma
En del önskar betala en engångssumma per år, medan andra väljer att bli månadsgivare, men genom båda betalsätten räknas du som stödmedlem. Om du vill bli månadsgivare hittar du all information här. Om du hellre vill betala en engångssumma på 300 kr kan du välja mellan alternativen nedan.

Engångssumma via betalkort
Du kan enkelt bli stödmedlem i Djurrättsalliansen via betalkort – vilket du blir via betalväxeln här under.

Engångssumma via swish
Du kan välja att swisha 300 kronor till vårt swishnummer för stödmedlemskap: 123 351 11 69. Glöm inte att skriva med din postadress eller mejladress i meddelandet.

Engångssumma via plusgiro
Du kan välja att betala in 300 kronor till vårt plusgirokonto 42 54 11 – 6. Glöm inte att skriva ”stödmedlem” samt din postadress eller mejladress.


Tack för att du väljer att bli stödmedlem – tillsammans gör vi skillnad!

  • 300kr

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Bli stödmedlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som stödmedlem bidrar du och hjälper oss att göra skillnad för djuren.

Bli stödmedlem »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »