Stöd oss

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa djuren är att bli månadsgivare. Som månadsgivare stödjer du regelbundet vårt arbete för djuren och är med oss och kämpar för djurens rättigheter. Du kan bli månadsgivare via betalkort, autogiro eller SMS, mer information hittar du här under. Stort tack för ditt stöd och att du bidrar till att möjliggöra vårt arbete för djuren!

 

Bli månadsgivare via autogiro

Vill du bli månadsgivare via autogiro för valfri summa? Fyll i blanketten genom att klicka här (kräver bank-id). Om du inte har bank-id, eller av annan anledning vill fylla i blanketten på papper, mejla oss på info@djurrattsalliansen.se så skickar vi den.

 

Bli månadsgivare via kort

  • 500kr
  • 250kr
  • 100kr

*När du registrerar dig som månadsgivare dras en krona från ditt kort som bekräftelse. Den betalas sedan tillbaka.

Dragningen för månadsgivare via betalkort görs mellan den 28e och 29e varje månad. Vill du avsluta ditt månadsgivarskap mejla info@djurrattsalliansen.se så hjälper vi dig med detta!

 

Bli månadsgivare via SMS

Stöd oss med någon av summorna 50, 100, 200 eller 500 kr varje månad genom att SMS:a någon av följande textrader till nummer 723 70:

START DJUR50
START DJUR100
START DJUR200
START DJUR500

När vi mottagit ditt SMS får du en bekräftelse från oss och därefter debiteras den valda summan från din mobilräkning den 28:e varje månad. Du får en ny bekräftelse via SMS varje månad. Skicka STOPP DJUR50 (byt ut 50 mot den summa du valt) till 723 70 om du vill avsluta ditt givande.

 

Vill du ha vår årsrapport?

Vi vill gärna skicka ut vår årsrapport till gåvogivare och andra supporters, självklart utan kostnad. Fyll i din postadress här om du vill ta emot årsrapporten och andra kampanjuppdateringar ett par gånger om året. Läs om vår hantering av personuppgifter.