Stöd oss

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa djuren är att bli månadsgivare. Som månadsgivare stödjer du regelbundet vårt arbete för djuren och är med oss och kämpar för djurens rättigheter. Du kan bli månadsgivare via betalkort, autogiro eller SMS, mer information hittar du här under. När du är månadsgivare hos Djurrättsalliansen räknas du även som stödmedlem. Stort tack för ditt stöd och att du bidrar till att möjliggöra vårt arbete för djuren!

 

Bli månadsgivare via autogiro

Vill du bli månadsgivare via autogiro för valfri summa (från 20 kr/månad)? Fyll i blanketten genom att klicka här (kräver bank-id). Om du inte har bank-id, eller av annan anledning vill fylla i blanketten på papper, mejla oss på [email protected] så skickar vi den.

 

Bli månadsgivare via kort

  • 500kr
  • 250kr
  • 100kr

*När du registrerar dig som månadsgivare dras en krona från ditt kort som bekräftelse. Den betalas sedan tillbaka.

Dragningen för månadsgivare via betalkort görs mellan den 28e och 29e varje månad. Vill du avsluta ditt månadsgivarskap mejla [email protected] så hjälper vi dig med detta!

 

Bli månadsgivare via SMS

Stöd oss med någon av summorna 50, 100, 200 eller 500 kr varje månad genom att SMS:a någon av följande textrader till nummer 723 70:

START DJUR50
START DJUR100
START DJUR200
START DJUR500

När vi mottagit ditt SMS får du en bekräftelse från oss och därefter debiteras den valda summan från din mobilräkning den 28:e varje månad. Du får en ny bekräftelse via SMS varje månad. Skicka STOPP DJUR50 (byt ut 50 mot den summa du valt) till 723 70 om du vill avsluta ditt givande. Om du upplever problem med att avsluta kan du mejla [email protected] så hjälper vi dig att avsluta ditt månadsgivarskap.

 

Vill du ha vår årsrapport?

Vi vill gärna skicka ut vår årsrapport till gåvogivare och andra supporters. Fyll i namn och mejladress här om du vill ta emot årsrapporten och andra kampanjuppdateringar ett par gånger om året. Läs om vår hantering av personuppgifter.

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Bli stödmedlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som stödmedlem bidrar du och hjälper oss att göra skillnad för djuren.

Bli stödmedlem »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »