Stöd oss

Gåvobevis & Minnesgåva

Det finns många högtider och bemärkelsedagar att fira! Eller vill du kanske bara visa en vän lite uppskattning genom en present. Oavsett anledning är Djurrättsalliansens gåvobevis den perfekta djurvänliga presenten som gör skillnad för djuren. Du får gåvobeviset hemskickat och fyller sedan själv i det. Ett gåvokort kostar 200 kr. Skicka ett mejl med din beställning och din adress till info@djurrattsalliansen.se så får du mer information kring betalning.

Med en minnesgåva hedrar du minnet av en närstående. Gåvan betyder mycket för oss och vårt arbete för djuren. När du lämnar en minnesgåva skickar vi ett vackert minnesblad med en eventuell hälsning direkt till mottagaren eller om du föredrar att få den via mejl som en PDF. Gåvobeloppet betalas i samband med beställningen till pg 42 54 11 – 6 eller Swish 123-0730 739, Djurrättsalliansen. Ange ditt namn och Minnesblad i meddelandefältet.

Ta kontakt med oss på info@djurrattsalliansen.se eller 0723-00 39 00, med medföljande information:
– Beställarens namn, telefonnummer, mejl- och postadress.
– Namn på person/djur som ska hedras.
– Namn på person/personer som hälsningen är ifrån.
– Eventuell hälsning.
– Adress dit minnesbladet ska skickas, om annan än beställaren.
– Belopp.

Vi behöver följande uppgifter senast en vecka innan.

Om du har frågor om din gåva kan du ta kontakt med oss på info@djurrattsalliansen.se eller ringa 0723-00 39 00.

 

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa djuren är att bli månadsgivare via SMS. Som månadsgivare stödjer du regelbundet vårt arbete för djuren och är med oss och kämpar för djurens rättigheter. Ett enkelt och bra sätt att ta ställning för djuren och mot djurplågeri.

Läs mer

Bli medlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som medlem bidrar du till vårt fortsatta arbete med att granska, dokumentera och avslöja djurens situation och hjälper oss…

Läs mer

Donera

Djurrättsalliansen kämpar för alla djurs rättigheter och vi arbetar bland annat med att dokumentera och avslöja svenska djurindustrier. Din gåva är viktig då vi är beroende av frivilligt stöd för…

Läs mer

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad och hjälper oss att hjälpa djuren. En gåva till Djurrättsalliansen innebär en röst för djuren. En kraftfull och effektiv röst som med din hjälp försvarar djuren och bygger en framtid där djuren behandlas med respekt.

Läs mer

Testamentera till djuren

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Läs mer