Hjälp djuren

Stöd oss

Djurrättsalliansen är en ideell och oberoende organisation som inte tar emot statliga eller kommunala bidrag. Vårt arbete för djuren är helt beroende av frivilliga bidrag och ditt bidrag gör det möjligt för oss att fortsätta dokumentera, avslöja och bekämpa djurförtryck.

Genom att stödja oss hjälper du oss att ta ställning för djuren, föra deras talan och förändra deras situation. Du är med och bidrar till en framtid där alla djur respekteras.

Alla bidrag – stora som små – gör skillnad för djuren! Tillsammans kan vi göra världen till en bättre plats för alla som lever här.

Ge en gåva till vårt arbete för djuren

  • 500kr
  • 250kr
  • 100kr

 

Bli månadsgivare via SMS

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare via SMS.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Shop

I Djurrättsalliansens webbshop kan du hitta diverse produkter som tygkassar, vykort, pins och t-shirts. Samtidigt som du får fina produkter så går all vinst från försäljningen till Djurrättsalliansens viktiga arbete.

Till shoppen »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Gåvobevis

Oavsett högtid eller bemärkelsedag är ett gåvobevis ett sätt att hjälpa Djurrättsalliansen och samtidigt göra den du bryr dig om glad.

Köp ett gåvobevis »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »

Engagera dig

Har du också fått nog av hur djuren behandlas? Djurrättsalliansen består av vanliga människor som valt att engagera sig för djuren. Det engagemanget ser olika ut för olika personer; en…

Läs mer

Lev djurvänligt

Beslutet att välja bort kött och andra animaliska produkter kanske är det mest betydelsefulla och djurvänliga val du kan göra i livet för att hjälpa andra. Det är även ett…

Läs mer