Sveket mot minkarna

Vi avslöjar svensk pälsindustri

Djurrättsalliansen har sedan 2009 dokumenterat och avslöjat verkligheten för minkarna på svenska pälsdjursfarmer. Syftet med vårt arbete är att ge allmänheten inblick i minkarnas verklighet på minkfarmerna och visa det enorma djurplågeri som är helt lagligt i Sverige idag. Vi kämpar för att inga minkar ska tvingas födas, leva och dö på minkfarmer och vårt mål är att alla minkfarmer ska stängas. I dagsläget finns det ett 50-tal minkfarmer i Sverige där omkring 650 000 minkar dödas årligen. På den här sidan kan du klicka vidare och läsa mer om kampanjen, om minkarnas liv på minkfarmerna och om minkar som individer. Här under kan du ta del av vår dokumentation från svenska minkfarmer. Alla bilder och filmer på den här sidan är från Sverige, tagna av oss i Djurrättsalliansen.

Ta avstånd från djurplågeri. Bär inte päls. Hjälp oss stänga minkfarmerna!

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Gåvobevis

Oavsett högtid eller bemärkelsedag är ett gåvobevis ett sätt att hjälpa Djurrättsalliansen och samtidigt göra den du bryr dig om glad.

Köp ett gåvobevis »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Shop

I Djurrättsalliansens webbshop kan du hitta diverse produkter som tygkassar, vykort, pins och t-shirts. Samtidigt som du får fina produkter så går all vinst från försäljningen till Djurrättsalliansens viktiga arbete.

Till shoppen »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »