Stäng minkfarmerna!

Vi avslöjar svensk pälsindustri

I Sverige finns det pälsdjursfarmer där minkar föds upp och dödas för deras päls. Djurrättsalliansen har sedan 2009 dokumenterat och avslöjat verkligheten för minkarna på svenska minkfarmer. Syftet med att offentliggöra bilder och filmer från farmerna är att ge allmänheten en inblick i djurens situation och visa det enorma djurplågeri som pågår helt lagligt i Sverige. Materialet du kan ta del av på den här sidan visar hur minkar lever och dör i svensk pälsindustri – bara för att vi människor vill bära andra djurs pälsar.

Vi kämpar för att inga minkar ska födas, tvingas leva under miserabla förhållanden i minimala gallerburar och slutligen gasas ihjäl. Vårt mål är att alla minkfarmer ska stängas. Många andra länder har redan tagit ställning och förbjudit pälsdjursfarmer och det är på tiden att Sverige gör detsamma. I dagsläget finns det ett 40-tal minkfarmer i Sverige där omkring 500 000 minkar dödas årligen. På den här sidan kan du läsa mer om vårt arbete för minkarna, se vår omfattande dokumentation och lära dig mer om minkarnas situation på farmerna och om minkar som individer.

Ta avstånd från djurplågeri. Bär inte päls. Stäng minkfarmerna!

Här under kan du ta del av vår dokumentation från svenska minkfarmer. Alla bilder och filmer på den här sidan är från Sverige, tagna av oss i Djurrättsalliansen.

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Bli medlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som medlem bidrar du och hjälper oss att göra skillnad för djuren.

Bli medlem »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Shop

I Djurrättsalliansens webbshop kan du hitta diverse produkter som tygkassar, vykort, pins och t-shirts. Samtidigt som du får fina produkter så går all vinst från försäljningen till Djurrättsalliansens viktiga arbete.

Till shoppen »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »