Stöd oss

Testamentera till djuren

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång. Du kan välja att testamentera hela din kvarlåtenskap, en viss summa, en ägodel, fastighet eller värdepapper som vi kan omsätta. Vi är så tacksamma för alla som stödjer vårt arbete genom att skriva in en gåva i sitt testamente och på så sätt bidrar till en ljusare framtid för djuren.

Vid testamentering till Djurrättsalliansen – nämn Djurrättsalliansen, vårt organisationsnummer (802428-9293), vår adress (Box 3010, 400 10  Göteborg) och vad du vill testamentera. Tänk på att den skriftliga handlingen, testamentet, måste undertecknas av två vittnen. Meddela oss gärna om att vi är omnämnda, eller hör av dig om du har några frågor.

Om du är osäker på hur ett testamente ska skrivas kan du få en del tips här.

Mejl: [email protected]
Telefon: 072-300 39 00

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Bli stödmedlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som stödmedlem bidrar du och hjälper oss att göra skillnad för djuren.

Bli stödmedlem »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »