Stöd oss

Testamentera till djuren

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

De flesta skriver aldrig något testamente. Kanske känner man ett visst obehag för att planera för sin egen bortgång. Men att själv få bestämma vad som ska hända med sina tillgångar är ett starkt skäl till att tänka om, speciellt om det kan hjälpa djuren. Du kan välja att testamentera hela din kvarlåtenskap, en viss summa, en ägodel, fastighet eller värdepapper som vi kan omsätta och på det sättet låta ditt engagemang leva vidare genom Djurrättsalliansen. Utan ett testamente finns det en risk att dina tillgångar fördelas på ett sätt som du själv inte önskar. Förvara ditt testamente på en säker plats eller låt till exempel en begravningsbyrå förvara det. Det kan vara bra att berätta för dina anhöriga att det finns ett testamente och vart det är förvarat.

Om du har oss i åtanke när du skriver ditt testamente så bidrar du till en ljusare framtid för djuren och vi hanterar alla uppgifter på ett förtroligt sätt. Vid testamentering till Djurrättsalliansen – nämn oss, vårt organisationsnummer 802428-9293 och vad du vill testamentera och tänk på att den skriftliga handlingen, testamentet, måste undertecknas av två vittnen. Meddela gärna oss om att vi är omnämnda.

Om du är osäker på hur ett testamente ska skriva kan du få en del tips här.

Kontakta oss gärna för ett möte eller samtal kring testamente:

E-post: [email protected]

Telefon: 072-300 39 00

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa djuren är att bli månadsgivare via SMS. Som månadsgivare stödjer du regelbundet vårt arbete för djuren och är med oss och kämpar för djurens rättigheter. Ett enkelt och bra sätt att ta ställning för djuren och mot djurplågeri.

Läs mer

Bli medlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som medlem bidrar du till vårt fortsatta arbete med att granska, dokumentera och avslöja djurens situation och hjälper oss…

Läs mer

Donera

Djurrättsalliansen kämpar för alla djurs rättigheter och vi arbetar bland annat med att dokumentera och avslöja svenska djurindustrier. Din gåva är viktig då vi är beroende av frivilligt stöd för…

Läs mer

Gåvobevis & Minnesgåva

Det finns många högtider och bemärkelsedagar att fira! Eller vill du kanske bara visa en vän lite uppskattning genom en present. Oavsett anledning är Djurrättsalliansens gåvobevis den perfekta djurvänliga presenten som gör skillnad för djuren.

Läs mer

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad och hjälper oss att hjälpa djuren. En gåva till Djurrättsalliansen innebär en röst för djuren. En kraftfull och effektiv röst som med din hjälp försvarar djuren och bygger en framtid där djuren behandlas med respekt.

Läs mer