Engagera dig

Bli aktiv

Bli aktiv för djuren!

Allt fler människor får upp ögonen för hur djuren behandlas och känner att det är fel och oetiskt. Med det känner många även att de själva vill göra något för att förändra djurens situation. Kanske är det du?

Djurrättsalliansen består av helt vanliga människor med olika bakgrunder som har gemensamt att de valt att agera och engagera sig för djuren. Det engagemanget ser olika ut för olika personer – poängen är att det alltid finns något du kan göra för att hjälpa och förändra oavsett om det är att delta i flygbladsutdelningar, infobord och manifestationer eller hjälpa till med att omplacera djur. Ingen kan göra allt – men alla kan göra något. Djuren behöver var och en av oss som gör vad vi kan för att göra skillnad för dem och tillsammans kan vi göra mycket!

Att vara aktiv är även ett utmärkt tillfälle att lära känna likasinnade samtidigt som du har vetskapen om att du hjälper till att förändra för djuren och öka medvetenheten hos allmänheten om djurens verklighet.

Inom Djurrättsalliansen arbetar vi mot alla former av djurförtryck och för alla djurs rättigheter på många olika vis. Vill du veta mer skriv gärna till oss på [email protected] och berätta lite om dig själv och hur du vill engagera dig. Kanske är du en bra fotograf eller grafisk designer eller sitter på någon annan kunskap eller erfarenhet som skulle vara värdefullt för vårt arbete. Du kan även läsa mer om hur vi arbetar för djuren här på vår hemsida.

Nyhetsbrev

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få information från oss om aktuella kampanjer och vårt arbete för djuren. Nyhetsbrevet skickas ut omkring en gång i månaden.

Läs mer

Tipsa oss

Om du har information om något som händer på en farm, slakteri, djurpark, cirkus, minkfarm eller i ett laboratorium och vill dela med dig av den informationen, ta kontakt med oss.

Läs mer