Anta Veganutmaningen

Testa veganskt under 28 dagar!

Har du funderat på att bli vegan men vet inte var du ska börja? Vill du få mer inspiration till att laga riktigt god vegomat? Anmäl dig till Veganutmaningen idag och börja din veganresa redan på måndag!

Veganutmaningen är riktad till personer i alla åldrar som i dagsläget är allätare eller vegetarianer och som vill pröva att leva veganskt. Utmaningen är en mejltjänst som startar följande måndag från att du anmäler dig, och pågår i 28 dagar. Varje dag får du som deltagare ett mejl med inspiration, pepp och tips för hur du kan göra djurvänliga val i vardagen. Du kommer att få all information du behöver från hälsa och näringslära till bakning och restaurangtips. Varje fredag får du även en middagsmeny med tillhörande inköpslista inför kommande vecka.

Veganutmaningen anordnas av Djurrättsalliansen och vi som utvecklat utmaningen har själva varit nya inför veganismen och hoppas kunna stötta och peppa dig till att få en rolig och njutbar introduktion till vegansk mat! Utmaningen är helt gratis.

Är du redo? Nästa utmaning startar om 4 dagar! Anmäl dig redan idag genom att skriva in din e-postadress nedan. Kort därefter får du det första utskicket via mejl och därefter inköpslista och recept för vecka ett.

 


 

Kan du inte vänta till på måndag? Börja med att läsa vårt häfte Du kan göra skillnad.