Stöd oss

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad och hjälper oss att hjälpa djuren. En gåva till Djurrättsalliansen innebär en röst för djuren. En kraftfull och effektiv röst som med din hjälp försvarar djuren och bygger en framtid där djuren behandlas med respekt. Även små belopp är betydelsefulla och du är en ovärderlig del i kampen för djuren.

Du kan enkelt och säkert sätta in din gåva och engångsbelopp på vårt plusgirokonto 42 54 11 – 6. Kontakta oss om du vill beställa förtryckta inbetalningskort.

Du kan även swisha över en gåva till vårt nummer 123 0730 739.

Här under kan du ge en gåva direkt med ditt kontokort eller via Swish. Stort tack för ditt stöd!

  • 500kr
  • 250kr
  • 100kr

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa djuren är att bli månadsgivare via SMS. Som månadsgivare stödjer du regelbundet vårt arbete för djuren och är med oss och kämpar för djurens rättigheter. Ett enkelt och bra sätt att ta ställning för djuren och mot djurplågeri.

Läs mer

Bli medlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som medlem bidrar du till vårt fortsatta arbete med att granska, dokumentera och avslöja djurens situation och hjälper oss…

Läs mer

Donera

Djurrättsalliansen kämpar för alla djurs rättigheter och vi arbetar bland annat med att dokumentera och avslöja svenska djurindustrier. Din gåva är viktig då vi är beroende av frivilligt stöd för…

Läs mer

Gåvobevis & Minnesgåva

Det finns många högtider och bemärkelsedagar att fira! Eller vill du kanske bara visa en vän lite uppskattning genom en present. Oavsett anledning är Djurrättsalliansens gåvobevis den perfekta djurvänliga presenten som gör skillnad för djuren.

Läs mer

Testamentera till djuren

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Läs mer