Vegoarbete

Vegomässan

Under många års tid har Cruelty free fairs anordnats i Storbritanninen. Det är mässor där olika vegoföretag tillsammans med djurhem, organisationer och företag som säljer icke-djurtestade produkter samlats för att göra det enkelt för människor att leva djurvänligt och veganskt. Med inspiration från dessa anordnade Djurrättsalliansen Sveriges allra första veganska mässa, Vegomässan, år 2007 som blev en stor succé. Djurrättsalliansen har i dagsläget anordnat tolv vegomässor i Stockholm och Malmö och är numera landets största vegomässa.

Förutom att inspirera allätare att välja veganskt vill vi ge vegetarianer och veganer en möjlighet att få uppleva en dag där vego är normen. Konceptet är sannerligen här för att stanna och andra organisationer och grupper har inspirerats till liknande evenemang på flera orter i Sverige. Vegomässan är en succé som vittnar om att djuren har en bättre framtid i sikte.

Här kan du se alla bilder från senaste Vegomässan. 

Förespråkar veganism

Djurrättsalliansen förespråkar en livsstil som inte bygger på utnyttjande av djuren. Vi menar att de har rätt till sina egna liv, att de har behov och intressen som de har rätt att få tillgodosedda.

Läs mer

Veganutmaningen

Den stora veganutmaningen är ett projekt som syftar till att ge en njutbar och rolig introduktion till vegansk mat. Deltagarna får inspirerande recept per mail, en egen matcoach och tillgång till rabatter och spännande produkter under en månads tid.

Läs mer