Stöd oss

Bli stödmedlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som stödmedlem bidrar du till vårt fortsatta arbete med att granska, dokumentera och avslöja djurens situation och hjälper oss att göra skillnad för djuren. Fler stödmedlemmar ger oss en ökad förmåga att göra ännu mer för djuren och bidra till en mer etisk värld för alla som lever här. Stödmedlemskapet kostar 300 kronor om året och som stödmedlem får du i slutet av varje år Djurrättsalliansens årsrapport, där du kan läsa om vad vi har gjort för djuren under året.

Bli stödmedlem via betalkort

Du kan enkelt bli stödmedlem i Djurrättsalliansen via betalkort – vilket du blir via betalväxeln här under.

Bli stödmedlem via swish

Du kan välja att swisha 300 kronor till vårt swishnummer för stödmedlemskap: 123 351 11 69. Glöm inte att skriva med din postadress i meddelandet.

Bli stödmedlem via plusgiro

Du kan välja att betala in 300 kronor till vårt plusgirokonto 42 54 11 – 6. Glöm inte att skriva ”medlem” samt din postadress.

Tack för att du väljer att bli stödmedlem – tillsammans gör vi skillnad!

  • 300kr

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Bli medlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som medlem bidrar du och hjälper oss att göra skillnad för djuren.

Bli medlem »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »