Stå på djurens sida – ta avstånd från djurutnyttjandet

Vi kan välja att antingen ta in djurens situation och agera utifrån vår medkänsla eller att vända oss bort. Med den här omfattande dokumentationen hoppas vi att varje människa i Sverige ska ha tillräckligt med information för att göra ett aktivt val om man vill stödja detta djurplågeri eller inte. Bilderna och filmerna på denna sida visar den ocensurerade verkligheten bakom köttprodukterna i mataffären. 

Se, tänk och känn efter. Varför utsätter vi andra individer för detta lidande och död när vi inte måste? Är våra smakupplevelser, vanor och traditioner viktigare än någon annans hela liv? Med vilken rätt utsätter vi andra individer för detta? 

Vad du kan göra föra djuren:

🐾Stå på djurens sida – lägg dem inte på din tallrik. Att välja veganskt innebär att välja etiskt och ta avstånd från våld och förtryck. Det enda sättet att säkerställa att en inte bidrar till lidande och död är att äta växtbaserat. Läs gärna vårt häfte ”Du kan göra skillnad” eller hitta mer information om veganism på sidan ”Bli vegan”. Djurrättsalliansen har även Veganutmaningen där du som deltagare under 28 dagar via mail får tips och inspiration till en djurvänlig livsstil samt recept, svar på de vanligaste frågorna och massvis av vegopepp! Utmaningen är helt gratis. Anta Veganutmaningen här!

🐾Sprid djurens verklighet! Dela våra filmer och bilder så att fler människor får upp ögonen för djurens verklighet.

🐾Stöd vårt arbete och hjälp oss fortsätta granska, dokumentera och avslöja svenska djurindustrier. Här hittar du information om hur du kan stödja vårt arbete för djuren. Stort tack för din support!

🐾Höjd din röst och agera för djuren! Djuren behöver var och en av oss som tar ställning för dem och engagerar sig för deras rättigheter.

🐾 Tips oss! Om du har information om något som kan hjälpa vårt arbete för djuren och vill dela med dig av den informationen, ta kontakt med oss:

Mail: [email protected]
Tel: 072-300 39 00

Tillsammans gör vi skillnad för djuren!