Vill du ha vår årsrapport?

I slutet av varje år producerar Djurrättsalliansen en årsrapport som sammanfattar vårt arbete under året. Anmäl dig här om du vill bli uppskriven som mottagare av vår årsrapport. Det är helt kostnadsfritt och du kommer få årsrapporten varje år tills du meddelar att du inte vill ha den längre. Vid större avslöjanden och andra händelser kan det även hända att vi skickar ut kampanjuppdateringar per post till dig.

Här kan du läsa om vår hantering av personuppgifter.

Bli månadsgivare

Ett enkelt och betydelsefullt sätt att hjälpa till är att bli månadsgivare.

Bli månadsgivare »

Skänk en gåva

Din gåva till Djurrättsalliansen gör skillnad. Skänk en gåva och hjälp oss försvara djuren.

Skänk en gåva » 

Bli medlem

Var med och gör Djurrättsalliansens arbete för alla djurs rättigheter möjligt. Som medlem bidrar du och hjälper oss att göra skillnad för djuren.

Bli medlem »

Testamente

Genom att testamentera till Djurrättsalliansen kan du låta ditt eget engagemang för djuren leva vidare efter din bortgång.

Testamentera till djuren »

Shop

I Djurrättsalliansens webbshop kan du hitta diverse produkter som tygkassar, vykort, pins och t-shirts. Samtidigt som du får fina produkter så går all vinst från försäljningen till Djurrättsalliansens viktiga arbete.

Till shoppen »

Starta en egen insamling

På Facebook kan du starta en insamling till vårt arbete för djuren, till exempel i samband med en födelsedag. Tillsammans med dina vänner samlar ni in till en målsumma som du själv bestämmer.

Starta en insamling via Facebook »