Umeå

För ett pälsfritt Umeå!

Djurrättsalliansen Umeå anordnar den 17 november en demonstration mot minkfarmen i Olofsfors, en av Sveriges största farmer. Samling vid Norrlandsoperans parkering klockan 10.00 för resa med gratis buss till Olofsfors för att tåga genom samhället till farmgrinden. Ta gärna med egna skyltar och banderoller och alla dina vänner så vi kan visa farmarna och minkarna vilken sida vi står på.

Anmäl dig gärna till umea@djurrattsalliansen.se så du säkert har en plats i bussen. Behöver du sovplats finns det möjligheter för det.

Nu är vårens bokbord igång. Fullproppade med böcker, tidningar och material om aktuella kampanjer.

Bokbord i UmeåÅrets första bokbord hölls på Umeå Universitet. Vi hade med oss böcker, tidningar och kampanjmaterial samt information om uppstartsmötet den 20 januari kl 19.00 på Hamnmagasinet. Flera visade intresse och ville veta mer om Djurrättsalliansens kampanjer i vår och skrev på namninsamlingen för tidelagskampanjen.

Manifestation mot Pälsindustrin den 28 november!

Den 28 November är det Pälsfria Fredagen och manifestation mot Pälsindustrin kl 17.00 på Rådhustorget, Umeå. Kom dit och visa ditt stöd!

Djurrättsalliansen Umeå

Djurrättsalliansen Umeå bjuder den femtonde november in till demonstration vid minkfarmen i Olofsfors. En och en halv miljon minkar dödas varje år på svenska pälsdjursfarmer och en del av dessa gasas till döds på farmen utanför Umeå. Farmen har vid flera tillfällen varit mål för protester och även i år samlas djurvänner för att kräva att djurplågeriet får ett slut.

Prenumerera på RSS - Umeå