Missa inte Vegomässan den 3 september!

Den 3 september slår vi upp dörrarna till Vegomässan för tionde gången och vi lovar en mässa utan dess like! En heldag där vego står i fokus, med allt från en varierande mix av utställare, intressanta föredrag och vegomat i mängder. I år håller vi till på vackra NackaStrandsMässan och nytt för i år är bland annat att vi kommer att ha flera fantastiska mataktörer på mässan!

Fler och fler väljer vego för djurens, klimatets och hälsans skull och Vegomässans koncept är enkelt; att samla de flesta företag och organisationer som säljer vegoprodukter eller arbetar med vegofrågor under ett och samma tak för en dag. På så sätt kan du som besökare ta del av ett unikt och oslagbart vegoutbud på en och samma gång. Mässan rymmer något för alla oavsett om du redan är vego eller om du är nyfiken på en grönare livsstil och vill hitta inspiration.

Stolt arrangör är organisationen Djurrättsalliansen och mässan har blivit ett väldigt uppskattat och välkänt evenemang för landets alla vegetarianer, veganer och nyfikna allätare. Förra mässan under december förra året blev en succé och slog besöksrekord med 4 400 besökare under en enda dag. Missa därför inte årets största vegoevent lördagen den 3 september, klockan 10-18. Ringa in datumet i din kalender redan nu så ses vi lördagen 3 september!

Följ oss på vår Facebooksida:

https://www.facebook.com/vegomassan/

Dog