Bli aktiv för djuren!

Känner du också vanmakt över att se djur förtryckas på olika sätt i vårt samhälle? Vill du bli en del av Djurrättsalliansens arbete och sätta ned foten och säga "Det är nog nu!"?Då ska du absolut gå med i en av Djurrättsalliansens lokalgrupper som finns på många orter i Sverige. Vi behöver alltid nya aktiva som hjälper till med olika saker.

Vi välkomnar alla människor som brinner för djurens rättigheter att bli aktiva och vi har aktiva i åldrarna 15-80 och det finns alltid något för alla att göra.
Man kan t ex gå på en demonstration, sätta upp affischer och klistermärken, göra research, vara volontär på Vegomässan, hjälpa till med texter och hemsidor, tillverka skyltar och banderoller, vara chaufför, korrekturläsa, ingå i vår researchgrupp... Ja, möjligheterna är oändliga men en sak är säker och det är att du behövs.
De närmsta veckorna har vi intromöten i Karlstad, Stockholm och Halmstad och du är varmt välkommen dit. Bor du på en annan ort så kontakta lokalgruppen på den orten, här finns kontaktuppgifter.

 

STOCKHOLMTorsdagen 31 marsKl 18.30ABF-huset (Katasalen), Sveavägen 41 (närmsta t-bana Rådmansgatan)KARLSTADSöndagen 20 marsKl 15.00Studiefrämjandet, Verkstadsgatan 1
HALMSTADOnsdagen 6 aprilKl 18.00Stadsbiblioteket
Dog