Vegomässan

Vi har en ny Vegomässa på gång och det kommer bli storslaget! Den här gången är det Malmö som fått den stora äran att husera arrangemanget, och vi har bokat in oss på en ny, spännande lokal. Vegomässan blir av den 7 december och hålls på Malmö konferenscenter vid Nobeltorget. Följ utvecklingen och ta del av arbetet och de senaste nyheterna. Om du aldrig tidigare fått chansen att besöka Vegomässan så kan du läsa mer om vår senaste mässa, som hölls i Stockholm i juni 2012.

Vegomässan 2012

Nu är det bestämt. Nästa Vegomässan arrangeras i Stockholm den 2 juni 2012!

Vår nya mässlokal är Gamla Tryckeriet i Alvik, och den känns helt klart som vårt bästa fynd hittills. Håll dig uppdaterad om utställare, program, tävlingar och allt annat genom Vegomässans hemsidavår Facebooksida och vår Twitter.

Det började för 5 år sedan, några filurer satt en afton och lade sina pannor i djupa veck. ”Hur får man fler människor att vilja testa vego?” Ett ljus gick upp, “Genom att samla all underbar, smarrig, färgstark och alldeles, alldeles underbar vegomat på ett och samma ställe såklart!” Vegomässan var född och den 4:e juni är vi tillbaka i Malmö för tredje gången.

 

Vegomässan är tillbaka – nu med temat en magisk jul. Kom och låt dig svepas med av kaneldofter, olika sorters vegoskinka, korv och frestelser. Här finns ekologiska julklappar, glass och djurvänligt mode.

Bredda dina kunskaper, lär dig nya matlagningstricks, ät exklusiv jultallrik och provsmaka Stockholms senaste vegoutbud. Dessutom kokbokslansering, uppträdanden och avslöjanden från verkligheten.

kittybjorn.jpgHela helgen skvallrades det om Vegomässan i Malmö. På morgonen innan Amiralens portar öppnades var det förväntansfulla röster, efteråt var det mätta, nöjda och nyinspirerade. Sammanlagt besöktes mässan av ca 2200 personer, vilket är 500 fler än förra gången mässan var i Malmö. I entrén möttes besökarna av en hall omgjord till skir vårskog och vacker fågelsång.
Den 9 maj, klockan 10-18, kommer Vegomässan till Malmö och i år har vi skaffat oss en riktigt stor lokal så att alla besökare ska få plats. Mässan äger rum på Amiralen med arrangemang i Folkets Park alldeles utanför.

Kom och möt en helt ny värld av smakupplevelser och testa allt det där som folk kallar vego. En stor mängd utställare av allt från skinnfria skor och ekokläder till djurvänlig kosmetika och köttersättningar finns på plats för att visa upp en fräsch, hälsosam och hänsynsfull livsstil.

Vegomässan 2008

Djurrättsalliansens tredje Vegomässa den trettonde september drog 2500 besökare - 47 procent fler än den första Vegomässan för drygt ett år sedan. Dagen efter märks föga av den femtio meter långa kön uppåt Kronobersgatan men för den som tittar ordentligt syns ringarna på vattnet.

Klockan 10.00 den 13 september är publiksuccén tillbaka: då slår vi upp dörrarna till Allmänna galleriet (Kronobergsgatan 37 vid Fridhemsplan) i Stockholm för årets Vegomässa. Det blir provsmakningar av den nyaste vegomaten, matlagning på scen med inspirerande kockar, djurrättsinformation, föredrag, filmvisning, underhållning, musik, shopping och massor av gratis mat. Inträdet kostar 40 kr och vi lovar att du blir mätt och inspirerad! Alla är lika välkomna - oavsett om du är vegan, hälsointresserad, en orolig förälder, klimatengagerad eller allmänt hungrig och nyfiken.

Den första Vegomässan anordnades den 2 juni 2007 och resultatet bekräftar: djurrätt och vegomat är framtiden! Med över 30 företag och föreningar som sålde allt från skinnfria skor till vegansk smältost och delikata bakverk så fanns det något för alla på Vegomässan.

Läs mer... 

 

Sidor

Prenumerera på RSS - Vegomässan
Dog