Nr 19

Malmö Djurrättsaktivister går från seger till seger i kampanjen för en pälsfri handel. För bara två veckor sedan startade kampanjen med en seger då Tip Top tog ett etiskt beslut att inte sälja päls och idag anslöt sig två butiker till.

Idag fortsatte kampanjen för ett pälsfritt Malmö med protester vid två av de butiker som klamrar sig fast vid de hopplöst omoderna pälsdetaljerna. Första timmen spenderades vid ABCD som försökte slippa undan genom att säga att de inte hade någon päls längre. De har tidigare haft jackor med stora pälskragar, dessa var slutsålda men istället fann aktivister mössor av päls. Protesterna vid ABCD kommer att fortsätta tills de blir HELT pälsfria!

"First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."

Med mindre än 24 timmars varsel slöt över tjugo personer upp utanför Nr19 för att markera att de aldrig kommer undan med sitt våldsamma beteende. Igår försökte sympatisörer till butiken köra över djurvänner som fredligt protesterade, idag fick Nr19 krypa till korset.

Under lördagen fortsatte MDA sina pälsprotester och en rad butiker besöktes. Först upp vad ABCD som berättade att de inte hade päls längre och att de gjorde allt de kunde för att slippa sälja päls. Kontakt kommer nu att tas med resten av kedjan för att få dem att inse samma sak -att sälja päls är inte ok, och verkligen inte bra för business!

Prenumerera på RSS - Nr 19
Dog