läger

Är du intresserad av djurrättsfrågor och känner att du vill bli aktiv i Djurrättsalliansen och förändra djurens verklighet? Då ska du för allt i världen inte missa Djurrättsalliansens läger "En gör skillnad". Den 9-11 september hålls lägret strax utanför Jönköping och det kommer att bli diskussioner och föredrag, bland annat om den radikala djurrättsrörelsens historia, hur man anordnar en kampanj och enkla saker man kan göra för ...djuren, om Sea Shepherd, hur man arbetar med vegofrågan och Djurrättsalliansens undersökande kampanjer.

Under helgen 6-8 juni anordnade Djurrättsalliansen ett djurrättsläger strax utanför Jönköping för att inspirera och motivera aktivister från hela Sverige samt från andra länder. Närmare 90 deltagare närvarade från ett 15-tal olika städer.
Under temat "Back to the 90´s" hölls föredrag och workshops, varvat med bad i närliggande sjöar i den stekande sommarhettan. God mat som potatissallad och grillspett, wraps och chokladcupcakes med jordgubbar serverades under helgen - allt givetvis helt veganskt.

Den 6-8 juni anordnar Djurrättsalliansen ett peppande djurrättsläger på landsbygden utanför Jönköping. Här kan du träffa andra djurrättsaktivister från hela Sverige, höra på peppande föredrag och workshops, se spännande djurrättsfilmer, passa på att shoppa nya djurrättsprylar och dessutom förhoppningsvis ha tid att njuta av bad, grillning och en underbar natur.

Det kommer att kosta 200 kronor för hela helgen, inklusive alla måltider. Ta med dig liggunderlag och sovsäck och ett tält om du föredrar att tälta. Meddela även om du har några eventuella allergier.

Prenumerera på RSS - läger