julbord

Djurrättsalliansen arrangerar även i år ett helvegetariskt julbord i Malmö. Tidigare år har julborden varit oerhört uppskattade och vi vill ju inte göra någon besviken så vi hälsar nu alla välkomna till stans bästa julbord. I år kommer vi hålla till på Garaget, Lönngatan 30. Dörrarna öppnas 19.30, kom i tid! Det kommer förutom ett dignande julbord finnas gottebord, underhållning, lotteri med fina priser och julmys i överflöd. Det kommer även finnas möjlighet att köpa djurvänliga julklappar, så glöm för all del inte att ta med kontanter!

Den 15 december bjuder Djurrättsalliansen till ett lyxigt julbord i Malmö. Vi serverar alla klassiska julfavoriter: sojaköttbullar, fiskvännens frestelse, risgrynsgröt och julskinka. Det kommer givetvis finnas ett särskilt bord fyllt med godsaker, såsom knäck och ischoklad. Vi gästas även av djurvänligaste webbutiken Aslan som säljer julklappar till förmån för djuren. Det blir även lotteri och underhållning.

Söndagen den sjunde december anordnade Djurrättsalliansen julmiddag i Stockholm. Runt 120 personer bjöds på en lyxig trerättersmiddag med alla de klassiska smakerna som hör till: senapssill, korvar, seitanskinka, saffransbakelser, chokladpraliner och mycket mer. Allt naturligtvis veganskt och i möjligaste mån ekologiskt och rättvisemärkt.

Den andra advent ställer Djurrättsalliansen till med vegansk julmiddag! Alla de läckerheter som hör julen till serveras i en lyxig trerätters. Mumsigt julgodis, klappar, lotter och annat kul kommer finnas till försäljning.

Datum: den 7 december 2008

Tid: 17.00-21.00

Plats: Skarpnäcks kulturhus (t-bana Skarpnäck)

Biljetterna kostar 150 kr/st och säljs på Goodstore (Skånegatan 92). De finns endast i begränsat antal... FÖRST TILL KVARN GÄLLER!

Olivjansson, sojabullar, rödbetssallad, senapsaubergine, griljerad kålrot och mängder av andra självklara och oväntade rätter står framdukade när Malmö Djurrättsaktivister bjuder in till årets Veganska Julbord!

Den sjunde december öppnade Malmö djurrättsaktivister dörrarna för sitt tredje julbord i rad. Utanför var kön lång och inne i den julklädda salen väntade ett nästan lika långt buffébord dingnandes med nya och gamla julrätter.

Prenumerera på RSS - julbord