intromöte

Djurrättsalliansen Uppsala söker nya aktiva som vill bidra till att förändra djurens situation. Om du vill engagera dig för djuren kom på detta intromöte.

Vi bjuder på fika, medlemmar berättar om vår verksamhet och Brian Palmer kommer att hålla ett föredrag.

Vid frågor, vägbeskrivning etc - mejla oss på: uppsala@djurrattsalliansen.se.

Vi ses!

Var? Bangårdsgatan 13 (Drabanten), Uppsala

När? 9 februari, 19.00


I slutet av förra året bildades en lokalgrupp i Djurrättsalliansen Göteborg. Sedan dess har flera protester anordnats.

För att uppmärksamma grisarnas situation så genomförde ett antal aktivister en aktion inne i Göteborgs största köpcenter, Nordstan, där filmen "Ett liv som gris" visades och hundratals flygblad delades ut och plakat med bilder på grisarnas situation visades.

Är du intresserad av att engagera dig för djuren och arbeta mer aktivt genom att vara med i en Djurrättsalliansengrupp? Och bor du kanske i Uppsala eller Göteborg? Då har du tur för nu anordnar vi introduktionsmöten där för dig som funderar på att bli aktiv.
I Uppsala hålls mötet redan nu söndagen 15/11, kl 18.30 och i Göteborg tisdagen 17/11, kl 18.30, på Allégården. Hör gärna av dig om du är intresserad av att komma - du är varmt välkommen!

Söndagen den 8 februari kl 13.30 kommer Djurrättsalliansen Lund att hålla ett introduktionsmöte på Smålands nation (Kastanjegatan 7). Detta är ett perfekt tillfälle för dig som vill bli aktiv för djuren!
Vi har fått många butiker att sluta sälja päls och gåslever, anordnat filmvisningar, varit med och drivit en kampanj för att få riksdagen att förbjuda djursex, bjudit på vegansk mat i butiker m.m. Under mötet berättar vi lite om oss och själva, visar en kort film och tillsammans diskuterar vi vad vi vill göra i vår. Det kommer även att finnas fika, varmt välkomna!

Den 8 oktober kan alla djurrättsintresserade komma på Djurrättsalliansens intromöte! Har du funderat på att engagera dig men inte fått ändan ur vagnen så har du din chans nu! Lyssna på vad som händer under hösten, ställ dina frågor och ta en veganfika. Du kan även passa på att plocka på dig material om djurrätt och köpa pins och liknande. Missade du Vegomässan eller har du abstinens från avsaknaden av choklad från den? Det kommer finnas massa lyxig veganchoklad billigt denna kväll!

Intromötet hålls den 8 oktober, kl 18.30, på ABF-huset i Stockholm.

Prenumerera på RSS - intromöte
Dog