flygbladsutdelning

Infobord en vacker sommardag i StockholmFör att informera allmänheten om vad djuren utsätts för så försöker vi att sprida information så mycket vi kan. Detta gör vi bland annat genom media och flygbladsutdelning. Men det mest effektiva sättet är att hålla infobord på stan. Oftast står vi en gång i veckan med flygblad, protestlistor och annan information och svarar på allmänhetens frågor om djurs ställning i Sverige idag.

PRESSMEDDELANDE/KOMMENTAR 4 april 2006

Sex personer från Malmö djurrättsaktivister (MDA) greps idag av polisen för att ha delat ut flygblad samt haft plakat om pälsdjurens situation i pälsfarmer och burar utanför en butik på Gustav Adolfs Torg. Flygbladsutdelarna hade uppträtt lugnt och fredfullt, men polisen har de senaste månaderna ständigt trakasserat oliktänkande i Malmö, något som särskilt drabbat djurrättsaktivister.

Flygbladsutdelning mot djurtester

Under måndagen den 2 juli delade en grupp djurrättsaktivister ut Djurrrättsalliansens nya flygblad om icke-djurtestat i Stockholm city. En av aktivisterna var utklädd till kanin för att lättare locka folk och uppmärksamhet till dig. Kaninen var omtyckt och fick många klappar och kramar av förbipasserande.

Prenumerera på RSS - flygbladsutdelning
Dog